AfirmativPR ofera o gama variata de servicii ce tin de lumea internetului si de pasiunea romanilor pentru 3 zone de maxim interes: Food, Beverage & Sports .

Web Design
Realizam si cream site-uri de orice fel. Fie ca e vorba de un blog, magazin online, site de prezentare sau portofoliu online, noi il putem face. Toate site-urile noastre au un design responsive (mobile-friendly), rapid, optimizat si includ un control panel avansat ce-ti permite sa-ti administrezi site-ul foarte usor, fie ca folosesti un PC, laptop sau un smartphone!

Magazin Online
Oferim solutia completa pentru un magazin online. Beneficiezi de un magazin online performant, design personalizat si o platforma inteligenta de management de continut. Administrezi simplu si rapid!

Website Prezentare
Prezenta online trebuie sa prezinte credibilitate, profesionalism si calitate. Construim site-ul cu un design personalizat in acord cu viziunea ta. O platforma de management de continut inteligenta iti permite sa administrezi totul simplu si rapid.

Promovare Online
Asiguram vizibilitate promovand proiectul prin strategii online eficiente! Oferim servicii de Optimizare SEO (Trafic Organic), Pay-per-Click (Campanii Google Adwords), Social Media si Email Marketing.

Gazduire Web
Oferim servicii de web hosting pentru magazine online, pagini de prezentare si alte proiecte online, in functie de cerinte. Utilizam tehnologii novatoare, dezvoltate sau adaptate in-house, pentru a asigura un serviciu de web hosting cu o disponibilitate apropiata de 100%. Oferim si servicii de inregistrare domenii sau certificate SSL.

Administrare si mentenanta
De asemenea, oferim servicii de administrare si mentenanta. Cream backup-uri si ne asiguram ca site-ul tau este tot timpul asa cum ar trebui sa fie.