Servicii

Oferim servicii de inalta calitate, de parca am fi o multinationala! Dar nu suntem.

Oferim viteza, flexibilitate, rezultate masurabile. Evitam birocratia si timpii morti. Pretuim timpul vostru de parca ar fi al nostru. Suntem coechipieri!

Avem preturi normale; nu umflam costurile. Nu avem de ce. Pretuim munca si vrem sa castigam impreuna. Avem un scop comun: promovarea imaginii si a identitatii companiei tale!

PRINT

Tiparim orice, pe orice suprafata printabila, de la carti, cataloage, reviste, pliante, brosuri, afise, formularistica, obiecte promotionale, agende, calendare, etichete, ambalaje pana la campanii promotionale integrate bazate pe print.

Ne pricepem binisor si la DTP, conturandu-ti identitatea prin grafica, foto, creatie logo si design produs promo.

FOTOGRAFIE

Ne ocupam de promovarea imaginii tale, de la A la Z!

Multe studii au aratat ca imaginea este cheia de bolta a unei campanii reusite, asa ca lasa profesionistii sa se ocupe de asta.

Fotografiem orice, de la fotografie de produs, pana la fotografie de sport, eveniment sau macro.

WEB DESIGN

Un site rapid, optimizat, mobile-friendly si usor de inteles este primul pas spre a-l atrage pe potentialul client catre serviciul tau!

Noi ne ocupam de tot, de la web design, pana la administrare si optimizare.

Suntem la curent cu ultimile tehnologii si tehnici aparute pe piata si ne asiguram ca site-ul tau va lasa o impresie buna.

PR

PR, PR, si iar PR. Pana si numele nostru are „PR” in el. In mod normal, PR face referinta la relatia cu publicul, insa PR, pentru noi, inseamna imaginea, imaginea companiei tale.

Ne ocupam de tot ce tine de ea, de la administrarea paginilor de social media, newslettere si campanii, pana la comunicate de presa si advertoriale publicate prin partenerii nostri.